online website builder

Geef je mijn medicinale bloedzuigers een kans om je vriend te worden?

Sinds 2003 ben ik al vertrouwd met het inzetten van bloedzuigers. Je mag mij dus gerust een pionier noemen wat betreft het introduceren van deze therapie in België.

In onze omringende landen, zoals bv Duitsland, zijn ze na talloze onderzoeken geregistreerd als geneesmiddel, en kennen ze sindsdien honderdduizenden toepassingen. Deze wonderdiertjes worden er al jarenlang met succes ingezet bij diverse acute en chronische gezondheidsklachten, zelfs in sommige ziekenhuizen.

Ze hebben het vermogen om op een korte tijd op een eenvoudige en ongecompliceerde manier (via hun speeksel) tientallen biologisch actieve stoffen diep in je weefsel te brengen.

Ze kunnen dan ook getypeerd worden als een alles-in-één-apotheekje met bloedverdunnende eigenschappen, werken ontstekingswerend en pijnstillend, verbeteren je lymfesysteem, hebben antibiotische invloeden, werken antithrombotisch, zorgen voor ontspanning op verkrampte bloedvaten, enz… . Kortom, ze zijn in staat om plaatselijk je verziekte stofwisseling fel te verbeteren, waardoor allerhande klachten op natuurlijke wijze verlicht of genezen kunnen worden.

Een korte impressie: bloedzuigers in volle actie.